Verwarmingsfolie 160W per/m² – Standaard maten

Standaard maten voor installateurs die bekend zijn met LVS Verwarming en graag efficiënt te werk gaan.

Advies nodig?

Bel naar  (0)72 540 05 60
of ga naar contact

Onze klanten geven ons 4.9 sterren

 

Algemene informatie:

Verwarmingsfolie is geschikt als vloerverwarming voor zwevende vloeren zoals laminaat, klik PVC en andere zwevende vloeren. In combinatie met Jumpax Basic kan de verwarmingsfolie ook gebruikt worden met plak PVC. Bij een vermogen van 160 watt p/m² kunt u kiezen uit verschillende breedtes en verschillende lengtes.

Mocht de verwarmingsfolie te lang zijn is dit geen probleem. De verwarmingsfolie kunt u namelijk zelf op maat knippen door het gebruik van een schaar. U dient de verwarmingsfolie op de gewenste maat door te knippen op de blanco tussenbanen. Nadat u de verwarmingsfolie op de gewenste maat heeft door geknipt dient u het uiteinde dubbel te isoleren met hitte bestendige tape.

Er zijn bij 160 watt p/m² minder combinaties beschikbaar ten opzichte van 100 watt p/m². Dit heeft te maken met het maximaal belastbare vermogen van de verwarmingsfolie en de bijbehorende aansluitkabel. Mocht u buiten ons standaard assortiment speciale standaard maten willen afnemen, neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Belangrijkste kenmerken:

  • 160 Watt p/m²
  • 15 meter aansluitkabel (2×0.75mm²)
  • 0,338 mm dik
  • ISO 9001
  • CE
  • ROHS

Technische specificaties:

Artikelcode:011000
Vermogen:160 watt p/m² (+/-10%)
Dikte:0.338 mm

Extra informatie

Wattage per m2: Niks geselecteerd

Breedte: Niks geselecteerd

, , ,

Lengte: Niks geselecteerd

, , , , , , , ,

Soort: Niks geselecteerd