Vorstbeveiligingskabel

Vorstbeveiligingskabels met stekker beschikbaar in 10w p/m¹.
Beperkt beschikbaar zijn de vorstbeveiligingskabels van 12w tot 17w p/m¹.

Advies nodig?

Bel naar  (0)72 540 05 60
of ga naar contact

Onze klanten geven ons 4.9 sterren

Algemene informatie:

 

Vorstbeveiligingskabel 10 watt per meter:

Onze vorstbeveiligingskabel bestaan uit een weerstandsverwarmingselement dat is geïsoleerd met hoog temperatuurbestendig cross-linked polymeer, dat uitblinkt in duurzaamheid en bestand is tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden. Deze hoogwaardige polymeer isolatie biedt niet alleen een uitstekende bescherming tegen extreme temperaturen, maar garandeert ook dat onze verwarmingskabel volkomen veilig is in gebruik.

Om extra stevigheid te bieden en een solide aardscherm te creëren, is er een robuust metalen omhulsel toegevoegd aan de kabelconstructie. Deze metalen mantel zorgt niet alleen voor mechanische sterkte, maar zorgt ook voor een goede bescherming tegen elektrische storingen. Met een 100% dekking van het metalen omhulsel bieden onze verwarmingskabels buitengewoon lage elektromagnetische velden (EMV), wat uw gemoedsrust vergroot.

Om de kabel nog sterker te maken en corrosie te weerstaan, is er een laatste laag van polyolefine (rookarm, nul halogeen) aangebracht als buitenmantel. Deze laatste laag dient als schild, beschermt de kabel tegen de elementen en zorgt voor een langdurige levensduur.

Onze vorstbeveiligingskabel worden geleverd met een handige koude kabel van 2,0 meter lengte aan het begin van de kabel, compleet met een eurostekker voor eenvoudige stroomaansluiting. Hiernaast beschikt de vorstbeveiligingskabel over een ingebouwde thermostaat. De fabriek ingestelde thermostaat schakelt de verwarming in bij ongeveer < 3°C en uit bij ongeveer 12°C, waardoor uw systeem altijd in optimale conditie verkeert.

De vorstbeveiligingskabel worden allemaal grondig doorgemeten en getest in de fabriek om optimale prestatie te garanderen.

De vorstbeveiligingskabels worden ieder geleverd in een eigen kartonnen verpakking.

 

KabelsoortDual conductor
Voltage230V
Wattage per meter10
IsolatieHoge temperatuurbestendig cross-linked polymeer
Aarding

Aluminium Mylar-tape met koperen afvoerdraad

Buitenmantel

Polyolefine (rookarm, geen halogeen)

KleurGroen
Koud eind lengte2 meter
ThermostaatIngebouwd, ingeschakeld op +/- 3 graden en uitgeschakeld op +/- 12 graden
Kabel afmetingcirca 4.5 – 6.5 mm

 

Vorstvrijkabels 12-17 watt per meter:

 

De vorstbeveiligingskabel is een krachtige verwarmingskabel met een vermogen van 12-17 watt per meter De vorstbeveiligingskabel is ontworpen met een fabrieksmatige aanhechting wat de kwaliteit van de kabel waarborgt. De ingebouwde thermostaat zorgt automatisch voor verwarming bij temperaturen onder +5°C en schakelt uit bij +15°C. De vorstbeveiligingskabel heeft een aansluitkabel met stekker, een IPX7-classificatie voor waterbestendigheid, en is UV-bestendig. De ovale verwarmingskabel (4 x 9 mm) is gemakkelijk te monteren op leidingen.

 

KabelsoortDual conductor
Voltage230V
Wattage per meter12 – 17
KleurBlauw
Koud eind lengte2 meter
ThermostaatIngebouwd, ingeschakeld op +/- 5 graden en uitgeschakeld op +/- 15 graden
Kabel afmetingcirca 4 – 9 mm

Extra informatie

GewichtN/B
Wattage per meter: Niks geselecteerd

,

Lengte: Niks geselecteerd

, , , , , , , , , , , , ,

Lengte aansluitkabel: Niks geselecteerd

Voltage: Niks geselecteerd