Bellislimo Dry Cloud

De Tesy BelliSlimo Dry Cloud boiler beschikt wifi en heeft een Italiaans design, met een diepte van 28 cm, waardoor de boiler overal toe te passen is.

Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Bellislimo Dry Cloud

De Bellislimo Dry Cloud serie van Tesy vormt een revolutie in warmwatertechnologie, ontworpen om aan zelfs de meest veeleisende behoeften te voldoen. Met geavanceerde droge verwarmingselementen bieden deze boilers optimale prestaties, zelfs in gebieden met hard water waar kalkaanslag een bekend probleem is. Met twee droge roestvrijstalen verwarmingselementen bieden ze niet alleen bescherming tegen kalkaanslag, maar garanderen ze ook een geruisloze werking en een lange levensduur. Hierdoor is ook het onderhouden en vervangen van de verwarmingselementen zeer gemakkelijk.

Wat de Bellislimo Dry Cloud serie verder onderscheidt, is de naadloze integratie van de cloud connectiviteit. Via de TesyCloud app kunnen gebruikers hun boiler eenvoudig bedienen en monitoren vanaf hun smartphone of tablet, waar ze zich ook bevinden. Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, gebruikers hebben altijd volledige controle over hun warmwatercomfort. Met de app kunnen ze de temperatuur aanpassen, energie besparen door de vakantiemodus te activeren en real-time updates ontvangen over de opwarmtijd van het water. De Bellislimo Dry Cloud boilers zijn zeer energiezuinig en beschikken over een energielabel B.

Naast de cloud connectiviteit biedt de Bellislimo Dry Cloud serie een scala aan handige functies, waaronder de ECO smart-modus, die zelfstandig leert en energiebesparing kan opleveren, en de boostfunctie, waarmee gebruikers snel warm water kunnen krijgen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn deze boilers ontworpen met installatiegemak in gedachten, ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd, waardoor ze perfect passen in verschillende ruimtes en installatievoorkeuren.

De Bellislimo Dry Cloud serie van Tesy is een warmwateroplossingen, waar innovatie, efficiëntie en gebruiksgemak samenkomen in een elegant Italiaans design. Met een compact ontwerp van slechts 28 centimeter dikte is deze warmwaterboiler toepasbaar in de meeste ruimtes. Door dit compacte ontwerp is de Tesy Bellislimo Dry serie ideaal voor modulaire woningen waar ruimte schaars is.

Eigenschappen

De Bellislimo Dry Cloud boilers van Tesy zijn niet alleen gewoon boilers; ze zijn een toonbeeld van geavanceerde warmwateroplossingen. Hieronder worden de eigenschappen van deze boilers met opgesomd, waarmee ze zich onderscheiden op het gebied van warmwatervoorziening:

 1. Dubbele droge verwarmingselementen: De Bellislimo Dry Cloud boilers zijn uitgerust met niet één, maar twee droge verwarmingselementen van topkwaliteit, waardoor ze niet alleen efficiënter werken, maar ook langdurige bescherming bieden tegen kalkaanslag.
 2. Slimme connectiviteit via internet: Via de Tesy Cloud-app kunnen gebruikers moeiteloos verbinding maken met hun boiler, waarbij ze de mogelijkheid hebben om deze op afstand te bedienen en te bewaken. Of het nu gaat om installatiegemak, real-time toegang tot de boilerstatus of controle over het energieverbruik, deze app biedt het allemaal met een paar tikken op het scherm.
 3. Work on Demand Mode: BelliSlimo boilers zijn niet alleen passieve warmtebronnen; ze denken voor je en berekenen zelfs de benodigde tijd om je water precies op het juiste moment warm te krijgen. Deze functie maximaliseert niet alleen het comfort, maar bespaart ook energie door efficiënt gebruik van de boiler.
 4. Energie-efficiëntie met energielabel B: Met een energieklasse B-certificering zijn deze boilers niet alleen krachtig, maar ook zuinig in gebruik, waardoor ze een duurzame keuze zijn die uw energierekening kan verlagen.
 5. Flexibele montageopties: Of het nu gaat om een verticale of horizontale installatie, de Bellislimo boilers bieden veelzijdige montageopties, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en installatievoorkeuren.
 6. Eco Smart Mode: Deze intelligente modus stelt de boiler in staat om zichzelf te trainen en te beheren, waardoor hij efficiënter kan werken en tegelijkertijd energie kan besparen.
 7. Dubbele tank met afzonderlijke verwarmingselementen: Met twee aparte watertanks en verwarmingselementen bieden de Bellislimo boilers niet alleen meer warmwatercapaciteit, maar ook een hogere betrouwbaarheid en flexibiliteit in gebruik.
 8. Snelle eerste douche: Dankzij de snelle opwarmtijd kunnen gebruikers snel genieten van een warme douche, zelfs na langdurig gebruik van de boiler.
 9. Vakantiemodus: Door de vakantiemodus in te schakelen, kunnen gebruikers de boiler efficiënt regelen tijdens hun afwezigheid, waardoor energie wordt bespaard zonder dat het comfort in gevaar komt.
 10. Boost functie: De boostfunctie biedt een extra boost aan warm water wanneer dat nodig is, wat vooral handig is tijdens piekuren of drukke momenten in het huishouden.
 11. Achteruit teller: Met de achteruit teller kunnen gebruikers nauwkeurig de opwarmtijd van het water volgen, waardoor ze precies weten wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt.
 12. Controle van het energieverbruik: Door middel van de energiemeter kunnen gebruikers het energieverbruik van de boiler nauwlettend volgen, waardoor ze bewuster kunnen omgaan met energie en kosten kunnen besparen.
 13. Wekelijkse programmering: Met gepersonaliseerde programma’s voor elke dag van de week en elk tijdstip kunnen gebruikers de boiler instellen volgens hun specifieke behoeften en voorkeuren.
 14. Energie-instellingen: Met aanpasbare energie-instellingen van 1200 tot 2400 Watt kunnen gebruikers de boiler afstemmen op hun individuele behoeften, waardoor ze meer controle hebben over het energieverbruik.

Voor een uitlegvideo over de Bellislimo Dry Cloud serie kunt u deze video bekijken.