Warm water

LVS Verwarming levert voor elke situatie een passende warm water boiler. Diverse afmetingen, eigenschappen en volumes.

Filters

Toont alle 12 resultaten

Tesy warmwater boilers

Binnen het assortiment vallen drie verschillende series van het merk Tesy, namelijk de Antikalk serie, Modeco Cloud serie, Bellislimo Dry Cloud serie en de Close-in serie. Elk van deze series kenmerkt zich door unieke eigenschappen en biedt toepasbaarheid in een breed scala aan situaties en omgevingen.

Antikalk

De Tesy Antikalk-serie, ontwikkeld door het gerenommeerde merk Tesy, biedt een uitgebreid assortiment boilers die speciaal zijn ontworpen voor huishoudens met hard en gemineraliseerd water. Deze boilers garanderen optimale prestaties, probleemloze werking en een lange levensduur, dankzij hun geavanceerde kenmerken en innovatieve technologieën.

Met inhouden variërend van 30 tot 150 liter, zijn de Tesy Antikalk boilers uitgerust met twee droge verwarmingselementen die effectief bescherming bieden tegen kalkaanslag. Het vergrote oppervlak en de gladde structuur van de verwarmingselementen vertragen het kalkafzettingsproces, resulterend in geruisloze werking en eenvoudig onderhoud. De unieke Piston-effectfunctie zorgt voor een gecontroleerde invoersnelheid van het water, waardoor de hoeveelheid warm water in de boiler met 15% wordt verhoogd.

Daarnaast maken de Tesy Antikalk boilers gebruik van INSUTECH-technologie voor zeer efficiënte isolatie en extreem lage warmteverliezen. Een nauwkeurige capillaire thermostaat beschermt tegen oververhitting, terwijl de IP44-schakelaar kan worden ingesteld op verschillende vermogensstanden, waardoor de boilers geschikt zijn voor installaties met beperkte energiebronnen.

Extra eigenschappen van de Antikalk-serie omvatten onder andere een optie voor verschillende stroomvermogens, een ЕCO-positie voor kostenefficiënte werking, antivorstbeveiliging, CrystalTech-coating voor corrosiebescherming en een industrieel geautomatiseerd gelaste watertank voor een langere levensduur.

Deze boilers zijn ideaal voor huishoudens met hard water en worden ook aanbevolen voor grootschalige renovatieprojecten, zoals appartementencomplexen of vakantieparken, dankzij hun sterke prijs-kwaliteitverhouding. Door effectief kalkproblemen te voorkomen, bieden de Tesy Antikalk boilers een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het leveren van warm water, zonder zorgen over kalkaanslag. Met een breed scala aan capaciteiten en modellen zijn ze aanpasbaar aan verschillende behoeften, van kleine studio’s tot grote appartementencomplexen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor diverse woonsituaties.

Modeco

Uitgerust met de ECO SMART-functie, behalen de Modeco Cloud boilers van Tesy de hoogste energieklasse (B) mogelijk en bieden ze intelligente bediening voor lage energiekosten. Het ingebouwde droge keramische verwarmingselement beschermt effectief tegen kalkafzetting, zelfs in gebieden met hard en agressief water.

Met de TesyCloud app kunnen gebruikers de Modeco Cloud-modellen eenvoudig via internet bedienen. De app biedt functies zoals energieverbruiksmonitoring en een zelfregelende ECO SMART-modus, die 15% minder stroom verbruikt voor het verwarmen van water. Het touch-controlepaneel en LCD-scherm zorgen voor intuïtieve bediening en realtime weergave van de boilerstatus.

De Modeco-serie beschikt ook over INSUTECH Plus-technologie voor verbeterde isolatie, wat resulteert in 16% minder energieverlies. De Cloud-modellen bieden extra functionaliteiten zoals een automatische ANTILEGIONELLA-functie, bescherming tegen kalk en een geluidloze werking. Via de app hebben gebruikers toegang tot functies zoals een eerste douche klaar indicatie, boost-modus, groepering van boilers voor gelijktijdige bediening, wekelijkse programmering en een energieverbruik calculator.

Met zijn geavanceerde functies, energiezuinigheid en gebruiksgemak is de Tesy Modeco-serie een ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte warmwateroplossingen.

Bellislimo

De Bellislimo Dry Cloud serie van Tesy is speciaal ontworpen om zelfs aan de meest veeleisende behoeften te voldoen. Met droge verwarmingselementen bieden deze boilers optimale prestaties, zelfs in gebieden met hard water waar kalkaanslag een bekend probleem is. Deze serie beschikt over twee droge roestvrijstalen verwarmingselementen die niet alleen bescherming bieden tegen kalkaanslag, maar ook zorgen voor een geruisloze werking en een lange levensduur, waardoor het onderhoud en vervangen van de verwarmingselementen zeer gemakkelijk wordt.

Wat de Bellislimo Dry Cloud serie verder onderscheidt, is de naadloze integratie van cloud connectiviteit. Via de TesyCloud app kunnen gebruikers hun boiler eenvoudig bedienen en monitoren vanaf hun smartphone of tablet, waar ze zich ook bevinden. Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, gebruikers hebben altijd volledige controle over hun warmwatercomfort. De app biedt de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen, energie te besparen door de vakantiemodus te activeren en real-time updates te ontvangen over de opwarmtijd van het water. Bovendien zijn de Bellislimo Dry Cloud boilers zeer energiezuinig en beschikken ze over een energielabel B.

Naast de cloud connectiviteit biedt deze serie een scala aan handige functies die het gebruiksgemak en de efficiëntie verhogen. Zo beschikken de boilers over dubbele droge verwarmingselementen van topkwaliteit, wat zorgt voor efficiëntie en langdurige bescherming tegen kalkaanslag. Ze zijn ontworpen met installatiegemak in gedachten en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd, waardoor ze perfect passen in verschillende ruimtes en installatievoorkeuren. Met eigenschappen zoals een Eco Smart Mode, een dubbele tank met afzonderlijke verwarmingselementen, een snelle eerste douche, een boost functie en meer, biedt de Bellislimo Dry Cloud serie van Tesy een hoog niveau van comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid voor elke gebruiker.

Close-in

De 10L en 15L close-in boilers, onderdeel van de keukenboilers van Tesy, is ontworpen voor een compacte installatie die discreet in een keukenkast past, uit het zicht. Met zijn platte basis voor installatie onder het gebruikspunt, kan hij direct op de vloer of in een kast worden geplaatst zonder boren. Traditionele boilers laten warm water door lange leidingen stromen voordat het uit de kraan komt, waardoor veel warmte onderweg verloren gaat. Dit resulteert in een langere wachttijd voor warm water en verspilling van water dat niet de juiste temperatuur heeft. Door de boiler dicht bij een kraan te plaatsen, wordt dit probleem opgelost omdat het water niet meer door lange leidingen hoeft te gaan voordat het uit de kraan komt. Hierdoor wordt water- en warmteverspilling geminimaliseerd.