Antikalk

De Tesy Antikalk serie bied elektrische warmwater boilers voor gebieden met hard water voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Antikalk

Tesy, een gerenommeerd merk in de verwarmingsindustrie, biedt een reeks antikalk boilers die speciaal zijn ontworpen voor huishoudens die te maken hebben met hard en gemineraliseerd water. Deze boilers zijn ontwikkeld voor een optimale, probleemloze werking en een langdurige levensduur.

De Tesy Antikalk serie levert boilers met een inhoud van 30 tot 150 liter. Ze zijn uitgerust met twee droge verwarmingselementen die bescherming bieden tegen kalkaanslag. Het vergrote oppervlak van het verwarmingselement en zijn gladde oppervlak vertragen het proces van kalkafzetting en kalkaanslag aanzienlijk. Dit resulteert in een geruisloze werking en gemakkelijk onderhoud. Door de droge verwarmingselementen hoeft u de boiler niet leeg te laten lopen voor onderhoud en kan de eindklant dit vaak zelf doen.

Eigenschappen

Een unieke functie van de Tesy antikalk boilers is het Piston-effect, dat zorgt voor een gecontroleerde invoersnelheid van het inkomende water. Dit verhoogt de hoeveelheid warm water in de boiler met 15%. Bovendien zijn deze boilers uitgerust met de INSUTECH-technologie van Tesy, die zorgt voor zeer efficiënte isolatie en extreem lage warmteverliezen.

De levensduur van Tesy Antikalk boilers wordt nog verder verlengd door een probleemloos proces tegen oververhitting doormiddel van een nauwkeurige capillaire thermostaat. De toestellen van deze serie werken geruisloos en zijn gemakkelijk te bedienen. De IP44 schakelaar is in te stellen op twee verschillende vermogens standen, 800W/1600W (30 tot 50 liter) of 1200W/2400W (80 tot 150 liter) en kan hierdoor ook worden toegepast bij installaties waarbij er niet voldoende energie beschikbaar is. Verder beschikt de antikalk serie over de volgende extra eigenschappen:

  • Optie voor keuze uit twee verschillende stroomvermogens voor het elektrische verwarmingselement;
  • ЕCO-positie voor de externe regelaar voor kostenefficiënte en langdurige werking;
  • 3 lichtindicatoren;
  • Antivorst beveiliging;
  • CrystalTech coating voor bescherming tegen corrosie;
  • Watertank industrieel geautomatiseerd gelast voor een langere levensduur;

Toepassing

De Tesy antikalk boilers zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van huishoudens die te maken hebben met hard water, waarvan het kalkgehalte hoog is. Het ingebouwde antikalksysteem biedt een effectieve oplossing voor het voorkomen van kalkaanslag in de boiler, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd en de onderhoudskosten worden verlaagd.

Dankzij de sterke prijs-kwaliteitverhouding van de Tesy Antikalk serie zijn deze boilers bijzonder geschikt voor grootschalige renovatieprojecten, zoals appartementencomplexen of vakantieparken. De mogelijkheid om kalkproblemen effectief te voorkomen, maakt de Tesy antikalk boilers een aantrekkelijke keuze voor projecten waar meerdere huishoudens worden bediend en waar de kosten en de kwaliteit van groot belang zijn.

Bovendien biedt de Tesy Antikalk serie een breed scala aan capaciteiten en modellen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende woningen en projecten. Of het nu gaat om een kleine studio of een groot appartementencomplex, de Tesy antikalk boilers bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het leveren van warm water zonder de zorgen over kalkaanslag.

Voor een uitlegvideo over de Antikalk serie kunt u deze video bekijken.