Advies nodig? Bel naar +31 (0)725400560

Over LVS

LVS levert en produceert al meer dan 25 jaar hoogwaardige elektrische verwarmingsproducten, waaronder elektrische infrarood verwarmingsfolie, thermostaten, elektrische boilers, rubberen warmte matten, warme voeten matten en infrarood panelen.

Ooit begonnen in de schuur achter het huis is LVS uitgegroeid tot een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het toeleveren en produceren van hoogwaardige producten op het gebied van elektrische infrarood verwarming en de daarbij toebehorende producten.

Leveringen

Uitgebreid assortiment

In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en zijn er tal van producten opgenomen op het gebied van thermostaten, regelingen en regeltechniek. Op het gebied van elektrische verwarming passen wij de carbon techniek toe, inmiddels al geruime tijd bekend als ‘verwarmingsfolie’. De vloerverwarmingsfolies zijn inmiddels een kernproduct geworden van de organisatie.

LVS is onderdeel van Therminon en heeft als doel de organisatie door te laten ontwikkelen in een groeiende markt. Dit doen we middels toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten met behulp van project sales, technische support & ondersteuning via montage-partners.