Modeco Cloud

De Tesy Modeco Cloud boilers beschikken een energielabel B en kunnen via het internet worden bediend met de mobiele app TesyCloud.

Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Modeco

De Tesy Modeco Cloud boilers zijn uitgerust met de ECO SMART-functie voor een intelligente bediening van het apparaat met het oog op lage energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de boilers volgens de hoogste energieklasse (B) in de categorie elektrische boilers zijn gekwalificeerd. Het ingebouwde droge keramische verwarmingselement met een warmteafgifteoppervlak van maximaal 70% en een lage warmtebelasting van onder de 3 W/m², beschermt het toestel tegen kalkafzetting, zelfs op plaatsen met zeer hard en agressief water.

Cloud

De Tesy Modeco Cloud-modellen kunnen via internet worden bediend met de mobiele app TesyCloud. Deze gebruiksvriendelijke app biedt de meest gebruikelijke functies, waaronder het bijhouden van het energieverbruik. De ECO SMART-modus, die zelfdenkend en zelfregelend is, zorgt voor extra comfort en gebruikt 15% minder stroom om het water te verwarmen. Het touch-controlepaneel en LCD-scherm zorgen voor eenvoudige bediening en realtime weergave van de boiler, waar en wanneer u maar wilt.

INSUTECH Plus-technologie

De Tesy Modeco-serie beschikt over alle product- en technologische innovaties die men van Tesy mag verwachten, evenals de speciaal ontwikkelde INSUTECH Plus-technologie. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de 32 mm dikke isolatie, met een unieke technische oplossing waardoor er geen koudebrug tussen de watertank en de montagebeugel op de muur is. Dit leidt tot een afname van energieverlies van 16%.

Naast de Cloud en INSUTECH Plus-technologie beschikt de Modeco Cloud serie ook nog over de volgende extra functionaliteiten:

 • Automatische ANTILEGIONELLA-functie voor bacteriële bescherming;
 • Speciale technologie met een droog keramisch verwarmingselement voor bescherming tegen kalk en een geluidloze werking;
 • Flexibelere routine: geoptimaliseerde Smart-modus houdt je gewoonten bij, zelfs als deze niet is geactiveerd;
 • Extra bescherming voor een langere levensduur van het product: een waarschuwing wordt geactiveerd en wanneer er geen water in de tank zit, schakelt het apparaat zichzelf uit;

Extra functies beschikbaar via de app:

 • Eerste douche klaar indicatie;
 • Boost-modus;
 • Groepeer uw EWH’s om ze tegelijkertijd te bedienen;
 • Wekelijkse programmering;
 • Vakantiemodus;
 • Energieverbruik calculator met maandelijkse statistieken tot een jaar terug.

 Toepassing

De Modeco Cloud boiler, voorzien van innovatieve en geavanceerde functionaliteiten, kent een breed scala aan toepassingen. Hier volgen mogelijke gebruiksscenario’s voor de Modeco Cloud boiler:

 1. Huishoudelijk gebruik: De Modeco Cloud boiler vindt zijn plaats in huishoudens en voorziet in warm water voor dagelijkse behoeften zoals douchen, afwassen en wassen. Door de cloudfunctionaliteit kunnen gebruikers de boiler op afstand beheren en monitoren via een mobiele app. Hierdoor kunnen ze niet alleen de temperatuur aanpassen naar wens, maar ook het energieverbruik in de gaten houden, wat kan leiden tot kostenbesparingen.
 2. Commercieel gebruik: Ook in commerciële settings zoals restaurants, hotels, sportscholen en kantoren komt de Modeco Cloud boiler goed van pas. Door de mogelijkheid om meerdere boilers te beheren via één centraal dashboard, kunnen bedrijfseigenaren de warmwatervoorziening efficiënter regelen en monitoren. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een verbeterde service voor klanten.
 3. Industrieel gebruik: In industriële omgevingen waar warm water nodig is voor diverse processen en toepassingen, kan de Modeco Cloud boiler worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf. De mogelijkheid tot remote monitoring en beheer draagt bij aan een optimale efficiëntie en controle over het warmwatersysteem.

De Modeco Cloud boiler is een veelzijdige oplossing voor zowel huishoudelijk, commercieel als industrieel gebruik, dankzij zijn geavanceerde functies en cloud-connectiviteit. Hiermee krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun warmwatervoorziening efficiënter te beheren, kosten te besparen en te genieten van meer gemak en controle. Bovendien kan de mogelijkheid om het verbruik af te lezen de boiler een aantrekkelijke optie maken voor verhuurdoeleinden, waarbij huurders alleen betalen voor het werkelijke gebruik.Bovenkant formulier

Voor een uitlegvideo over de Modeco Cloud serie kunt u deze video bekijken.