Pro serie

De Pro serie biedt draadloze thermostaten en ontvangers voor elektrische en conventionele verwarmingssystemen met wifi mogelijkheid.

Filters

Toont alle 10 resultaten

De Pro serie

De Pro serie omvat een reeks thermostaten en ontvangers die geschikt zijn voor het regelen van zowel elektrische als conventionele verwarmingssystemen. Deze serie bestaat uitsluitend uit draadloze thermostaten die in combinatie met één of meerdere ontvangers dienen te worden gebruikt. Dit systeem komt uitstekend van pas bij renovatieprojecten van bestaande gebouwen.

De Pro serie is speciaal ontwikkeld om een draadloos systeem ook de mogelijkheid te geven om uw verwarming aan te sturen door middel van een mobiele app, genaamd Tuya Smart. Normaal gesproken is een wifi-functie niet haalbaar bij thermostaten op batterijen vanwege beperkte stroomvoorziening. LVS Verwarming heeft hier een oplossing voor gevonden door de wifi-module in de ontvangers te integreren in plaats van direct in de thermostaten zelf, waardoor de draadloze thermostaten aangestuurd kunnen worden met een mobiele app.

Pro thermostaten

Wat betreft thermostaten, biedt de Pro-serie twee opties: de programmeerbare Optima W R2 Pro en de Optima W Exclusive Pro. Beide thermostaten kunnen worden gevoed door batterijen, terwijl de Optima W Exclusive Pro ook de mogelijkheid biedt om gevoed te worden door een adapter. Ze beschikken over uitgebreide geavanceerde instellingen om aan diverse behoeften en situaties te voldoen.

Pro ontvangers

Binnen de Pro serie bieden we een uitgebreid assortiment van maar liefst zes verschillende ontvangers, elk ontworpen voor specifieke toepassingen. Onze inbouw– en opbouwontvangers bieden de flexibiliteit om zowel potentieel vrij als spanning voerend te schakelen, afhankelijk van uw behoeften. Dit kan simpelweg veranderd worden door een verandering in het aansluitschema. Onze plug-in ontvangers daarentegen schakelen altijd met spanning. Wel zijn deze ontvangers erg installatievriendelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse toepassingen en bijbehorende ontvangers.

Pro ontvangers voor elektrische vloerverwarming

Voor elektrische vloerverwarmingssystemen geldt een verplichting tot het gebruik van een externe vloersensor. Deze sensor dient als hoge temperatuurbeveiliging, waardoor de temperatuur van de vloer begrensd wordt om potentiële schade aan de vloer te voorkomen. Voor de installatie van deze systemen zijn de TC30TC40 en TC65 ontvangers beschikbaar, die allemaal zijn uitgerust met een vloersensoroptie.

  • De TC30 betreft een opbouwontvanger die gemonteerd kan worden op een inbouwdoos.
  • De TC40 is een inbouwontvanger die doorgaans in een inbouwdoos of een kabeldoos in de meterkast wordt geplaatst.
  • De TC65 is een plug-in ontvanger die rechtstreeks in een stopcontact kan worden geïnstalleerd.

Pro ontvangers voor elektrische verwarming

Voor elektrische verwarming, zoals infraroodpanelen, convectoren en heaters, is het mogelijk om een ontvanger zonder externe sensor te gebruiken. In dit kader bieden wij drie verschillende opties aan: de TC25TC35 en TC60 ontvangers.

  • De TC25 ontvanger is een opbouwmodel dat eenvoudig gemonteerd kan worden op een inbouwdoos. Vanwege zijn minimale dikte wordt deze ontvanger vaak toegepast achter een infraroodpaneel, wat bijdraagt aan een discrete installatie.
  • De TC35 ontvanger is een inbouwontvanger die voornamelijk wordt weggewerkt in een inbouwdoos, wat zorgt voor een strakke afwerking van het thermostatische systeem.
  • Voor maximale installatiegemak bieden we ook de TC60 plug-in ontvanger aan, die eenvoudig in een stopcontact kan worden gemonteerd. Deze ontvanger vereist minimale elektrotechnische kennis voor installatie.

Pro ontvangers voor conventionele verwarming

Voor een CV-ketel heeft u een ontvanger nodig met een potentieel vrij schakelcontact. Dit wil zeggen dat de ontvanger niet schakelt met een spanning. Bovendien is bij een CV-ketel een externe sensor niet noodzakelijk. Hierdoor zijn de TC25 of TC35 ontvangers geschikt voor het regelen van uw CV-ketel.

Voor het aansturen van radiatoren individueel is de TR-01 Pro geschikt. Dit is een stand-alone radiatorknopthermostaat die direct op de radiator zelf gemonteerd kan worden met behulp van de diverse opzetstukjes. Indien u de TR-01 Pro ook via een mobiele app wenst te bedienen, dient u deze te koppelen met de E-Hub Pro. Het is mogelijk om tot wel 16 radiatorknopthermostaten te koppelen aan één E-Hub Pro.