Warme voeten matten

De warme voeten matten zijn goed in te zetten voor zeer plaatselijke bijverwarming in huis.

Filters

Toont alle 3 resultaten

Warme voeten matten

De warme voeten matten van LVS Verwarming vormen een uitstekende oplossing voor bijverwarming binnenshuis, waardoor ze een welkome toevoeging zijn aan elk huiselijk of commercieel interieur. Deze matten zijn zorgvuldig vervaardigd met het oog op comfort, efficiëntie en veiligheid, en bieden een geavanceerde verwarmingsoplossing voor koude voeten in verschillende situaties.

Elke warme voeten mat is opgebouwd uit hoogwaardige materialen, waaronder verwarmingsfolie met carbon verwarmingsbanen. Deze innovatieve verwarmingsopstelling zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverspreiding over het oppervlak van de mat.

Afhankelijk van de omgevingssituatie kunnen deze matten een temperatuur bereiken van 40-45 graden Celsius, wat zorgt voor een aangename warmte die ideaal is voor het verwarmen van koude voeten. Het is echter belangrijk om te vermelden dat de warme voeten matten niet geschikt zijn voor gebruik op vinyl vloeren, en het wordt afgeraden om zware of massieve voorwerpen op de mat te plaatsen, om de optimale werking en veiligheid te waarborgen.

De warme voeten matten zijn leverbaar in 7 verschillende afmetingen om zo in diverse situaties toepasbaar te zijn. Hiernaast zijn er twee verschillende kleuren, namelijk crème en antraciet. Met een vermogen van 400 Watt per m2 is dit ideaal als plaatselijke bijverwarming.

Veiligheid

De warme voeten matten worden aangeboden in een assortiment van 7 verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen en situaties. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, namelijk crème en antraciet, wat zorgt voor een naadloze integratie in diverse interieurs.

Met een vermogen van 400 Watt per vierkante meter bieden deze matten een ideale oplossing voor plaatselijke bijverwarming. Dit vermogen zorgt voor een effectieve en gerichte warmteafgifte, waardoor ze perfect zijn voor het verwarmen van specifieke zones zoals een zithoek, werkplek of slaapkamer, waar extra warmtecomfort gewenst is.

Hoe werkt een warme voeten mat?

De werking van een warme voeten mat is eigenlijk vrij eenvoudig. Het ingebouwde verwarmingselement wordt verwarmd door de carbonbanen die er doorheen lopen. Zodra iemand op de mat stapt, verspreidt de opgewekte warmte zich geleidelijk over de voeten, wat direct bijdraagt aan het algemene comfortniveau van het lichaam. Het handhaven van warme voeten is cruciaal voor het behoud van een aangename lichaamstemperatuur, waardoor het lichaam warm en comfortabel blijft, zelfs als de omgevingstemperatuur daalt. De warme voeten matten zijn dus ideaal voor zeer lokaal bij verwarmen.

Eigen productie LVS Verwarming en maatwerkoplossingen

De warme voeten matten worden geproduceerd in onze eigen productiehal van 2500 vierkante meter, gevestigd in Nederland. Door ons productieproces lokaal te houden, kunnen we toezicht houden op de kwaliteit van onze warme voeten matten en tegelijkertijd een snelle en flexibele service bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Het lokale aspect van onze productie stelt ons in staat om niet alleen snel te reageren op de behoeften van onze klanten, maar ook op maat gemaakte oplossingen te leveren die volledig voldoen aan hun specifieke eisen en wensen. Of het nu gaat om aangepaste afmetingen, specifieke materialen of andere vereisten, bij LVS Verwarming streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij de unieke behoeften van verschillende industrieën en toepassingen.

Bij LVS Verwarming zijn we er trots op dat we onze klanten kwaliteit, service en maatwerkoplossingen kunnen bieden, zodat zij kunnen profiteren van optimale prestaties en tevredenheid.

Mocht u interesse hebben in een warme voeten mat die niet binnen ons gebruikelijke assortiment valt, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. We staan graag klaar om u te informeren over de beschikbare opties en mogelijkheden.