Thermostaten

LVS Verwarming biedt een breed assortiment aan thermostaten voor verschillende toepassingen en wensen van de eindgebruiker.

Filters

Resultaat 1–16 van de 94 resultaten wordt getoond

Thermostaten assortiment van LVS Verwarming

In de loop der jaren heeft LVS Verwarming een breed scala aan thermostaten samengesteld, waaronder verschillende merken zoals Tekmar, Watts Vision en OJ Microline. Daarnaast heeft LVS Verwarming ook eigen merken zoals Optima, Pro en TH. Dit assortiment is zorgvuldig samengesteld om te kunnen voorzien in diverse situaties, met als doel om de klanttevredenheid hoog te houden en altijd een passende oplossing te kunnen bieden aan onze klanten.

Tekmar

Het Tekmar regelsysteem, dat voornamelijk wordt gebruikt voor het beheer van opritverwarmingssystemen, schakelt de opritverwarming in zodra speciale Tekmar combisensoren sneeuw of ijs detecteren. Dit is vooral belangrijk in situaties zoals parkeergarages met steile hellingen, waar het van groot belang is dat voertuigen altijd veilig kunnen vertrekken. Deze vorm van verwarming is ook bekend als hellingbaanverwarming. Voor de beste prestaties wordt het Tekmar regelsysteem gecombineerd met de Tekmar combisensor en de EcoFrost verwarmingskabel.

Watts Vision

Watts staat bekend als een gerenommeerd merk dat zich kenmerkt door het Watts Vision systeem. Dit volledige systeem wordt toegepast voor diverse verwarmingsdoeleinden. Binnen ons assortiment bevindt zich het Watts Vision 868MHz systeem, een draadloos systeem met thermostaten die worden gevoed door batterijen. Met behulp van de Watts centrale unit kunnen maar liefst 50 verschillende zones worden aangestuurd vanaf één centraal punt.

De installatie van het Watts Vision systeem verloopt eenvoudig door de instructies in de handleiding nauwgezet op te volgen. Eenmaal geïnstalleerd, biedt het systeem gebruikers de mogelijkheid om de verwarming, verlichting en zonwering in hun woning te regelen met één geïntegreerd systeem. Gebruikers kunnen gebruikmaken van de intuïtieve interface om het systeem naar hun persoonlijke voorkeuren te programmeren.

Bovendien voorziet Watts Vision in de optie om het systeem op afstand te bedienen via een bijbehorende app. Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om de instellingen van hun systeem aan te passen, waar ze zich ook bevinden, wat bijdraagt aan ultiem gemak en controle.

OJ Microline

OJ Microline heeft een reputatie voor het leveren van hoogwaardige thermostaten voor elektrische (vloer)verwarming. Het merk richt zich op gebruikersgemak en compatibiliteit met diverse verwarmingssystemen. Binnen het assortiment OJ Microline thermostaten zijn er opties voor verschillende soorten schakelmateriaal, diverse displays en wifi-functionaliteit. De meest geavanceerde thermostaat van OJ Microline die wij aanbieden is de MWD5 thermostaat.

Optima

De Optima serie is een eigen merk van LVS Verwarming en heeft zich in de jaren bewezen als een hoogwaardige en betrouwbare thermostaten lijn. Binnen de Optima serie zijn er veel verschillende soorten aansturingen om aan diverse situaties te voldoen. Denk hierbij aan draadloze en bedrade oplossingen, maar ook aan de diverse instellingen die mogelijk zijn bij de verschillende thermostaten. De Optima Serie heeft de meeste producten van alle series en biedt daarom voor veel gebruikers een goede oplossing. De meest bekende thermostaten binnen de Optima serie zijn de RF Optima Eazy en RF Optima R2. Deze thermostaten worden in combinatie met de TC05 ontvanger of TC400 ontvanger gebruikt.

Pro

De Pro-serie is ontstaan als antwoord op de behoeften van de elektrische verwarmingsmarkt, vooral vanwege renovatieprojecten die een draadloos thermostaatsysteem vereisen vanwege de hoge kosten en verstoringen van traditionele bekabeling, en de groeiende vraag naar wifi-thermostaten. Aangezien draadloze thermostaten batterij gevoed zijn, kan de wifi-module niet in de thermostaat worden geïntegreerd. In de Pro-serie is de wifi-module echter ingebouwd in de ontvanger, waardoor LVS Verwarming kan voldoen aan de vraag van de elektrische verwarmingsmarkt. Deze serie is geschikt voor verschillende verwarmingssystemen, waaronder elektrische vloerverwarming, infrarood panelen en conventionele verwarming.

TH

De TH serie kenmerkt zich door een goede prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij de OTK Plus thermostaat de meest standaard thermostaat binnen ons assortiment is. Deze thermostaat wordt voornamelijk toegepast in grote projecten en gemeenschappelijke ruimtes. Voor een programmeerbare thermostaat kan er gekozen voor de TH73 Plus of de TH89 Plus. Voor de vraag naar een opbouw thermostaat biedt de TH serie een oplossing namelijk de TH26. De meest geavanceerde thermostaat binnen de TH serie is de TH51 wifi thermostaat.

De TH89 Aqua beschikt over 2 uitgangen in plaats van een standaard thermostaat met één uitgang. De TH89 Aqua kan met deze twee uitgangen, 3A/230V en 3A/spanningsvrij, tegelijk een klep en CV-ketel aansturen.