Ecosun hoge temperatuur donkerstraler

Advies nodig?

Bel naar  (0)72 540 05 60
of ga naar contact

Onze klanten geven ons 4.9 sterren

Algemene informatie:

De hoge-temperatuur stralingspanelen zijn ontworpen om industriële omgevingen zoals opslag- en magazijnruimtes, werkplaatsen en stallen efficiënt te verwarmen. Deze panelen zijn ideaal voor plafondhoogtes tussen 3,5 en 6 meter (afhankelijk van het vermogen), en bieden een ongeëvenaarde warmte-uitstraling dankzij het aluminium lamellen verwarmingselement met een speciale elektrochemische oppervlakte-afwerking.

Het gepatenteerde ontwerp garandeert buitengewoon hoge stralingswaarden, beschikbaar in enkelvoudige, dubbele en driedubbele lamellenversies met vermogens variërend van 0,6 tot 3,6 kW. Deze hoogwaardige panelen vinden hun toepassing in industriële settings, landbouw en intensieve veeteelt. De stralingspanelen bieden niet alleen de meest aangename en comfortabele warmte voor medewerkers op de werkvloer, maar zijn tevens een energiezuinige verwarmingsoplossing.

Ze voldoen aan Klasse I, IP 44 en zijn LCIE-gekeurd (411 696, 411 856 en 411 858). Omgevingsmaterialen in de nabijheid van de panelen dienen bestand te zijn tegen temperaturen tot 60°C. Het stralingsoppervlak van het paneel bereikt temperaturen tussen de 350 en 380 °C, waarbij objecten op een afstand van 1 meter niet geplaatst kunnen worden.

 

*Let op. Dit is geen voorraad product en heeft een levertijd van ongeveer 3 – 5 dagen.*

Documenten

Extra informatie

Soort: Niks geselecteerd

Straler: Niks geselecteerd

Montage: Niks geselecteerd

Draadloos: Niks geselecteerd

Lichtafgifte: Niks geselecteerd

Wattage: Niks geselecteerd

, , , , , , ,

Merk: Niks geselecteerd